Alertă înainte de Euro: teroriștii de la Bruxelles vizau să lovească Franța!

699
0
Share:

Se înmulțesc temerile legate de securitatea turneului final al Campionatului European pe care Franța îl va găzdui între 10 iunie și 10 iulie.

Parc des Princes Stadium

Un procuror belgian care s-a ocupat de cazul atentatelor din 22 martie a dezvăluit că, în realitate, teroriștii care au lovit la Bruxelles plănuiau să atace Franța! Autoritățile din Hexagon au aflat despre planul ISIS și astfel, din lipsă de timp, atentatul a fost comis în capitala Belgiei. „Numeroase elemente descoperite în timpul anchetei arată că grupul de terorişti a avut intenţia de a ataca din nou Franţa. Decizia de lovi în Bruxelles a fost luată pe ultima sută de metri”.

Procurorul belgian a făcut acest anunț la doar o zi după ce Mohamed Abrini a fost identificat ca fiind cel de-al treilea terorist de la Bruxelles şi singurul rămas în viaţă în urma atentatului comis pe 22 martie, în care 32 de persoane și-au pierdut viața. Recentele dezvăluiri făcute în Belgia ridică încă o dată problema siguranţei la turneul final din vară. Franța găzduiește Euro 2016, o competiție la care sunt așteptați sute de mii de turiști din toată lumea. Nu o dată, francezii au admis că, în caz de pericol, partidele de la Euro se vor disputa fără spectatori în tribune!

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER