Află cum se aleg ponturi câștigătoare pe meciurile din hochei

2048
0
Share:

Foarte mulți pariori au început să mizeze din ce în ce mai des pe meciurile din hochei. Motivele sunt destul de ușor de înțeles, hocheiul este un sport frumos ce se practică într-un ritm alert și în care se marchează destul de mult. Fie că pariezi des pe meciurile din hochei, fie că vrei să experimentezi pentru prima oară, în acest articol îți vom prezenta metodele prin care se aleg ponturile câștigătoare pentru meciurile din hochei.

Tipuri de pariuri din hochei

Înainte de a te apuca să pariezi pe hochei, trebuie să fii familiarizat cu tipurile de pariuri pe care agențiile le oferă pentru acest sport.

Echipa câștigătoare – Există două tipuri de pariuri pentru această ofertă, cu 2 sau 3 variante. În prima dintre ele vei paria pe echipa care va câștiga acel meci, aici fiind incluse și eventuala repriză de prelungiri sau penalty-urile. Cea de a doua variantă îți oferă și varianta unei remize, iar pariul se referă la rezultatul înregistrat la finalul timpului regulamentar.

Handicap (2 variante) – Acest pariu se referă la faptul că una dintre echipe va începe partida cu un handicap de “X.5 goluri”. Dacă pariați pe cea care are în dreptul ei “-“, aceasta trebuie să câștige la mai mult de “x” goluri. Dacă pariați pe echipa ce are în dreptul ei “+”, aceasta nu trebuie să piardă la mai mult de “x” goluri.

Handicap (3 variante) – La fel ca la primul pariu de tip handicap, una dintre echipe va începe partida cu un handicap de “x” goluri. Dacă mizați pe acea formație, aceasta trebuie să câștige la o diferență de “x” goluri, dacă pariați pe egal, echipa trebuie să câștige meciul la o diferență de exact “x” goluri, iar, în ultima situație, dacă mizați pe echipa care pornește cu avantaj, aceasta nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de valoarea pe care ați ales-o.

Total goluri – Pariezi pe numărul de goluri înscrise în timpul regulamentar.

Echipa care înscrie prima/ultima – Pariezi pe echipa care va înscrie, în timpul regulamentar, primul gol, sau respectiv ultimul.

Echipa care ajunge prima la “x” goluri – Așa cum denumirea o spune, poți paria pe formația ce marchează prima un anumit număr de goluri.

Scor corect – Dacă ai o inspirație bună, poți paria pe scorul corect al partidei.

Diferența de scor – Mizezi pe diferența de scor dintre două echipe.

Repriza cu mai multe goluri – Poți să pariezi pe repriza în care crezi că se vor înscrie cele mai multe goluri.

Total goluri – Acest tip de pariu este de mai multe feluri: TG echipă, TG par/impar sau TG echipă par/impar. Așa cum definițiile o spun, poți să pariezi pe totalul de goluri înscrise de o echipă, pe modul în care va arăta scorul la finalul meciului sau pe modul în care arată numărul de goluri înscrise de o anumită echipă.

Șansă dublă – Pariezi pe două variante din 3 posibile: 12, 1x sau x2.

Pariuri speciale – Există mai multe tipuri de pariuri combinate, de exemplu: echipa care înscrie prima/ultima și câștigă, echipa care câștigă cele mai multe reprize ș.a.

Cum să alegi ponturile câștigătoare!?

pariuri hochei

Indiferent de sportul pe care vrei să pariezi, trebuie să ai o strategie bine construită pe care să o respecți, altfel, șansele tale de câștig se vor diminua considerabil.

În hochei, echipele care joacă în deplasare sunt de cele mai multe ori cotate cu șansa a doua de casele de pariuri, deci valoarea cotei este una mai mare. Mulți pariori, mai ales cei care nu cunosc acest sport și echipele, se tem să parieze pe echipele ce au în dreptul lor cota cu valoarea mai mare și de foarte multe ori se miră de nereușită.

Hocheiul este un joc imprevizibil, care se joacă într-un ritm alert, iar surprizele nu sunt deloc puține – mai ales în NHL. Una dintre cele mai eficiente strategii este să pariezi pe echipele cotate cu a doua șansă, însă nu orbește totuși, ci în urma unei documentări anterioare. Cu siguranță vei pierde câteva pariuri, însă dacă vei miza constant pe o cotă medie de 2.50, rata de reușită va trebui să fie decât de 40%.

Există multe strategii pentru a alege ponturile câștigătoare pe meciurile din hochei, însă, dacă crezi că nu te pricepi, îți sugerăm să te informezi despre acest subiect în cadrul celei mai mari și active comunități de pariuri din țara noastră, acolo unde vei descoperi și ponturi din hochei bine analizate și argumentate.

Share:

Leave a reply