Sign in / Join

„Afară cu Tătărușanu de la Fiorentina!”

685
0
Share:

Suporterii echipei AC Fiorentina l-au criticat pe portarul Ciprian Tătăruşanu (30 de ani) în presa din Italia, după prestaţiile de la Campionatul European, şi cred că formaţia toscană trebuie să îi găsească românului înlocuitor.

tatarusanu

Gazzetta TV, ediţia video a celebrei publicaţii „Gazzetta dello Sport”, i-a întrebat pe susţinătorii Fiorentinei despre viitorul lui Tătăruşanu. În mare parte, răspunsurile suporterilor italieni au fost negative: „Mie nu mi-a plăcut niciodată Tătăruşanu, nu e un lider aşa cum era Neto. Ar fi timpul să schimbăm portarul”, crede un suporter.

Alţi doi sunt mai critici: „E un portar mediocru. Ar fi mai bine să rămână în România, după ce a făcut la Euro. Conducătorii Fiorentinei trebuie să aducă alt portar”, respectiv „România a primit trei goluri din cauza lui la Euro 2016. Nu ştie să iasă pe centrări, ceea ce este o mare problemă. Fiorentina trebuie să opteze pentru un alt portar”.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la Fiorentina în 2014, după ce şi-a încheiat contractul de 5 ani cu Steaua Bucureşti. În cele două sezoane la Fiorentina, a adunat 57 de meciuri, în toate competiţiile, şi a primit 60 de goluri.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER