Sign in / Join

AFAN cere scoaterea eşaloanelor inferioare din oferta caselor de pariuri

588
0
Share:
hulubei

Emilian Hulubei vrea curăţenie în fotbalul mic (Credit foto: www.prosport.ro)

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) derulează, împreună cu Federația Română de Fotbal, o campanie de combatere a corupției din sportul rege. În opinia reprezentanților AFAN, pariurile reprezintă principala cauză a trucării meciurilor de fotbal.
Flagelul este foarte dezvoltat în eșaloanele inferioare, în contextul în care meciurile de acolo nu sunt bine mediatizate, iar episoadele „necurate” pot trece neobservate. Una dintre soluțiile celor care participă la campania „Say no to match fixing” ar fi scoaterea partidelor din Liga a 2-a și Liga a 3-a din oferta caselor de pariuri.
Însă, așa cum recunoștea și Emilian Hulubei, președintele AFAN, bookmakerii nu pot fi convinși să ia această decizie. „Este imposibil să scoatem meciurile din Liga 2 sau Liga 3 de la casele de pariuri. În acest sezon, se va juca mai mult sâmbăta, atunci când ofertele caselor de pariuri sunt foarte bogate. Așa poate cel care pariază trece cu vederea aceste meciuri, desi mi-e greu sa cred… Până când nu vom prinde hoțul, aceste meciuri vor fi în continuare la pariuri și se vor încerca în continuare tot felul de aranjamente”, a declarat Hulubei la Sport Total FM.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER