Adversar de TOP pentru Cristi Chivu! Ce antrenor vrea Cagliari în locul lui Claudio Ranieri

Cristi Chivu (43 de ani) este liber de contract în momentul de față, după 6 ani petrecuți la echipele de juniori de la Inter Milano.

Maurizio Sarri, dorit de Cagliari! Cristi Chivu este și el pe listă

Claudio Ranieri a salvat-o pe Cagliari de la retrogradare în acest sezon și a decis să se retragă din activitate, astfel că postul de antrenor principal a rămas vacant. Pentru asta, oficialii clubului au început să studieze variantele, iar Cristi Chivu ar fi una dintre opțiuni.

În fruntea listei se află însă Maurizio Sarri, liber de contract după despărțirea de Lazio, din luna martie. O altă variantă mai este și cea a lui Marco Baroni, actual antrenor al Hellas Verona, iar jurnaliștii italieni scriu că sunt așteptate discuții între oficialii lui Cagliari și cei doi tehnicieni menționați anterior.

Cel mai probabil, Sarri este favoritul conducerii, dacă ar fi să ținem cont de CV-ul acestuia. Chelsea, Juventus sau Napoli sunt cele mai importante echipe pregătite de antrenorul în vârstă de 65 de ani.

Cagliari, Pescara și Modena se luptă pentru Cristi Chivu

Cristi Chivu și-a dorit o schimbare în cariera sa de antrenor și a decis să plece de la echipa secundă a celor de la Inter Milano. Acum, fostul căpitan al României așteaptă oferte, iar acestea nu au întârziat să apară, astfel că tehnicianul are trei propuneri clare la ora actuală.

Este vorba despre Cagliari (Serie A), Pescara (Serie C), dar și Modena (Serie B), anunță italienii. Indiscutabil, cea mai tentantă este prima menționată, deoarece antrenorul român ar avea șansa să activeze în prima ligă, însă rămâne de văzut cum se vor desfășura discuțiile, dar și care vor fi condițiile lui Chivu pentru a semna un contract.

Cristi Chivu a făcut școala de antrenori la Coverciano și a pregătit prima echipă în vara anului 2018. În trecut, fostul fundaș a lucrat la UEFA, acolo unde a îndeplinit funcția de analist.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare