Sign in / Join

Adversar al României la Euro, prins dopat!

Share:

Internaționalul francez Mamadou Sakho, fundașul lui FC Liverpool, a fost depistat pozitiv în urma unui control antidoping și riscă să rateze Campionatul European din această vară.

sakho

Clubul Liverpool a dat publicității un comunicat în care recunoaște că UEFA „investighează o posibilă încălcare a regulamentului antidoping de către Mamadou Sakho”, iar fotbalistul urmează să răspundă în fața forului fotbalistic continental. În funcție de rezultatul investigației, Sakho ar putea rămâne în afara lotului Franței pentru Euro 2016, unde reprezentativa „cocoșului galic” va fi adversara României în meciul de deschidere, programat pe 10 iunie.
Conform postului „Radio Monte Carlo”, Mamadou Sakho a fost testat pozitiv după ce a utilizat un medicament care să-l ajute să slăbească. „Liverpool Echo” scrie că francezul a fost depistat pozitiv meciul cu Manchester United, din optimile de finală ale Europa League, disputat pe 17 martie. „Jucătorul nu este în prezent subiectul niciunei suspendări din partea UEFA”, a ținut să precizeze FC Liverpool, adăugând însă că, „după ce s-a consultat cu jucătorul, conducerea clubului a decis să nu-l utilizeze pe Sakho în meciurile care vor urma, până la finalizarea anchetei”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER