Sign in / Join

Adunarea Generală a FRF, marcată de decesul lui Ekeng

603
0
Share:

Ținută marți, la Casa Fotbalului, Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal a început cu un moment de reculegere în memoria camerunezului Patrick Ekeng, decedat la 6 mai, pe teren, în timpul partidei Dinamo – Viitorul.

ekenn

„Dincolo de competiție, dincolo de eșaloane, fotbalul este despre oameni. Fotbalul românesc nu trece prin clipe ușoare. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Patrick Ekeng!”, a afirmat președintele FRF, Răzvan Burleanu, în cuvântul său de început. La Adunarea Generală participă 182 din cei 238 membri afiliați.

Reamintim că, în minutul 70 al meciului din Ștefan cel Mare, camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, fără a fi lovit de vreun, și și-a pierdut cunoștința. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital.

Adus la Dinamo în luna ianuarie, Patrick Ekeng a evoluat pentru „câini” în 11 meciuri și înscris un gol, în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, scor 2-2.

  • În urmă cu 16 ani, Cătălin Hîldan, căpitanul lui Dinamo, deceda pe teren la vârsta de 24 de ani, în timpul unui meci amical desfășurat la Oltenița.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER