Adrian Stoian are şanse foarte mari să rămână în Liga 1 Betano, după ce s-a despărţit de FCSB – Este dorit de CFR Cluj

58
0
Share:

Adrian Stoian (28 de ani) are şanse foarte mari să rămână în Liga 1 Betano, după ce s-a despărţit de FCSB. Digi Sport anunţă că mijlocaşul va semna, cel mai probabil, cu CFR Cluj potrivit mediafax.

Mutarea este menită să întărească lotul ardelenilor pentru sezonul următor, în vederea îndeplinirii obiectivului: calificarea în grupele cupelor europene şi câştigarea unui nou campionat. Fotbalist adus cu mare fast în iarnă la vicecampioana României, cu peste 100 de meciuri în Italia, Stoian a jucat doar în două partide la FCSB – 100 de minute -, şi a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali care l-a “interzis” în primul “11” al FCSB. După meciul cu Dunărea Călăraşi, primul din retur, patronul afirma că a dat greş prin aducerea mijlocaşului. Anunţa că Stoian e dorit de CFR şi Craiova şi că va ajunge la una dintre aceste echipe după ce va deveni liber e contract, lucru care pare că se va întâmpla în zilele următoare. Dan Petrescu vrea să întărească echipa, iar un jucător cu o astfel de exprienţă ar conta foarte mult în îndeplinirea obiectivelor.

Plecat din România în 2009, mijlocaşul de bandă a jucat de-a lungul anilor la: Pescara, Bari, Chievo, Genoa şi Crotone. În această perioadă, a prins 116 meciuri în Serie B (12 goluri şi 12 pase decisive) şi 95 în Serie A (8 goluri şi 10 pase decisive). Transfermart îi oferă o cotă de piaţă de un milion de euro. Cea mai bună cotă a fost atinsă în 2017, când evolua la Crotone, două milioane de euro.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER