Adrian Mutu, interviu în Gazzetta dello Sport! Ce au vrut să știe italienii de la fostul internațional român

În această seară, de la ora 22:00, Olympiakos și Fiorentina se întâlnesc în capitala Greciei pentru marea finală Conference League, ediția 2023/2024.

Adrian Mutu, interviu special în presa din Italia

Cu această ocazie, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au realizat un interviu special cu Adrian Mutu, fostul fotbalist al Fiorentinei din perioada iulie 2006 – iulie 2011. Românul a reușit 69 de goluri și 27 de pase decisive în 143 de meciuri.

Acum, Adrian Mutu este doar un simplu simpatizant al celor de la Fiorentina și urmărește atunci cânt poate meciurile formației „Viola”. Întrebat despre finala din această seară, „Il Fenomeno” este sigur că elevii lui Vincenzo Italiano vor face un meci mare, mai ales că formează un grup destul de matur.

Vincenzo Italiano a absorbit, a studiat, a înțeles repede. Și, repet, a avut hotărârea și pasiunea cuiva care vrea să facă asta. Și în fotbal asta contează întotdeauna destul de mult, aproape totul. Dacă vrei să ajungi acolo sus, comportă-te în consecință.

(n.r. despre finala cu Olympiakos) Este acel lucru în care nu ai nevoie de altceva decât să câștigi. Nu e nevoie să faci spectacol. Ai nevoie de echilibru, obiective și răbdare. Restul, inclusiv motivația, sunt acolo: trebuie să-l felicit pe Vincenzo pentru că a reușit să-i facă pe băieții să-l asculte.

(n.r. cine crede că va decide meciul) M-am uitat mereu la Bonaventura: dă echilibru, goluri, impuls, joacă foarte bine. Și apoi îmi mai place de Sottil, puțin inconsecvent, dar știu că a fost accidentat. Totuși, această echipă mi se pare foarte matură, a avut o creștere de-a lungul anilor”, a spus Adrian Mutu.

Olympiakos – Fiorentina, ora 22:00. Echipele probabile

Olympiakos: Tzolakis – Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega – Iborra, Hezze, Chiquinho – Fortounis, Kaabi, Podence
Antrenor: Jose Luis Mendilibar

Fiorentina: Terracciano – Dodo, Milenkovic, Martinez, Biraghi – Bonaventura, Mandragora – Gonzalez, Beltran, Kouame – Belotti
Antrenor: Vincenzo Italiano

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare