Adrian Mutu acuză arbitrajul de la partida cu CSU Craiova: „A fost penalty clar la Mogoş”

Universitatea Craiova a învins CFR Cluj în Gruia, 2-1, în prima etapă a play-off-ului. Antrenorul ardelenilor, Adi Mutu, s-a arătat mulţumit de jocul echipei, dar a dat vina pentru eşec pe forma portarului advers, dar şi pe lipsa de experienţă a lui Matei Ilie, care a şi marcat, dar a şi fost eliminat.

„Briliantul” a reclamat şi un penalty, la Mogoş.

Mutu, surprins de contraatacul Craiovei

„Nu meritam azi să pierdem, dar când ai atâtea ocazii şi nu reuşeşti să marchezi, fotbalul te judecă. Am făcut un joc solid, din păcate lipsa de experienţă a lui Matei se vede. De asta suntem aici, să-l ajutăm să crească. Meritam mai mult în seara asta.

Când joci împotriva lui CSU Craiova, mai rişti şi pe contraatac. Faza golului 2 a fost una norocoasă pentru ei. Mergem înainte, nu e o seară bună. Dar, ca joc, îmi dă speranţe.

Mă ajută cele 2 săptămâni de pauză, cu cei care rămân aici şi nu pleacă la echipele naţionale. E un campionat în care contraatactul contează foarte mult. Ambele goluri erau de evitat, aşa s-a scris istoria.

Eu cred că a fost penalty clar la Mogoş, se vede că Ivan nu joacă mingea. Las specialiştii să vorbească, treaba mea e să-mi văd de echipă. Fiecare eşec contează, suntem 3 echipe la un punct. Ce să schimb? Aşa este fotbalul, eu ai avut un portar într-o formă extraordinară.

Învăţăm din erori, care ne-au costat. Aşa e în play-off, ai în faţă jucători foarte buni”, a spus Adrian Mutu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare