Adrian Mutu a găsit debandadă la CFR: „Nu mă așteptam”. Săgeți către Neluțu Varga

Adrian Mutu (45 de ani) a rezistat aproape 3 luni la CFR, iar antrenorul român a dezvăluit că nu se aștepta să găsească atâtea probleme la clubul din Gruia.

Adrian Mutu: „Mă crezi că n-am știut?”

Bun prieten cu Neluțu Varga, Adrian Mutu a fost numit în cele din urmă antrenor la CFR Cluj, la finalul lunii ianuarie. Tehnicianul avea însă să plece din Gruia după doar 11 meciuri, iar acum a făcut mai multe dezvăluiri importante.

Mutu a declarat că nu se aștepta să găsească atâtea probleme la CFR și a ținut să-i reproșeze lui Varga faptul că nu l-a anunțat dinainte ceea ce se petrece la fosta campioană a României.

”Mă crezi că n-am știut? Pot să fie anumite probleme la orice echipă, dar nu mă așteptam la ceea ce am găsit acolo. Aveam o relație bună cu Neluțu Varga. Iar eu nu știam, îți spun sincer că nu știam.

Nu mi-a spus adevărul și nu regret că am fost la CFR. Și a fost ok și m-am descurcat bine, dar eu nu am condițiile necesare pentru a face performanță”, a spus Adrian Mutu, pentru iamsport

Ce spunea Neluțu Varga despre plecarea lui Adrian Mutu

Eliminarea din Cupa României, după 0-4 cu Corvinul Hunedoara, a venit ca un șoc pentru CFR Cluj. Antrenorul Adrian Mutu şi preşedintele Cristi Balaj şi-au prezentat demisiile, iar patronul Neluţu Varga le-a acceptat.

„Nu a fost nicio negociere. Şi-a dat demisia, i-am acceptat-o şi gata. Deocamdată vor rămâne Bilaşco şui cu ceilalţi, cu ajutorii din antrenor, până la vară. Nu discutăm acum de niciunul până în vară. I-am acceptat demisia şi lui Balaj, e ceva normal.

M-am simţit mega umilit. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat în viaţa mea. De aia nici nu am mai răspuns la telefon pentru că eran negru de supărare şi era prea caldă situaţia. Vreau să reflectez şi să gândim bine pentru club”, a spus Varga pentru as.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare