Adrian Mititelu s-a decis! A spus unde va juca FCU Craiova, după retrogradarea în Liga 2

FCU Craiova a încheiat sezonul pe ultimul loc în SuperLiga și va evolua din noua stagiune în eșalonul secund.

FCU rămâne la Craiova și în Liga 2

La scurt timp după retrogradare, la FCU Craiova a început o adevărată „curățenie”, iar oltenii au anunțat multe schimbări la nivelul echipei, dar și la nivelul staff-ului tehnic. S-a vorbit inclusiv despre faptul că Adrian Mititelu va muta clubul la Târgu Jiu, lucru infirmat de finanțatorul din Bănie.

Mititelu a ținut să pună capăt speculațiilor și a transmis că FCU Craiova va continua să evolueze în meciurile din postura de echipă gazdă pe arena „Ion Oblemenco”, acolo unde mai dispută duelurile și formația lui Mihai Rotaru.

FCU 1948 va disputa jocurile de pe teren propriu, în sezonul viitor, pe stadionul Complex Sportiv Craiova„, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Prima reacție a lui Marius Croitoru, după ce a semnat cu FCU Craiova

Contactat de Sport pe Surse, Marius Croitoru a declarat că obiectivul va fi promovarea.

”Din octombrie a vrut prima dată să mă readucă. Nu s-a putut pentru că nu am avut dreptul cu carnetul de antrenor. Lucrurile au intrat în normal. Am semnat cu Craiova și este cel mai important lucru pentru mine. Obiectivul e clar promovarea. Că sunt eu sau alt antrenor, la Craiova nu poate fi alt obiectiv.

(Cum l-ai găsit pe Adrian Mititelu? – n.r.) Nu a fost un moment prea fericit pentru el această retrogradare, important e ce vom realiza. Din momentul în care ai retrogradat, e clar că ai anumite trăiri, anumite supărări. Important e că își dorește promovarea.

Am avut deja o discuție, am stabilit strategia”, a mai spus Marius Croitoru pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare