Adrian Mititelu continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali! De ce l-a numit frustrat pe patronul FCSB-ului

Adrian Mititelu și Gigi Becali au făcut mai multe afaceri în trecut, însă relația dintre cei doi patroni nu mai este una bună în momentul de față.

Adrian Mititelu nu-l „slăbește” pe Gigi Becali

Totul a început din cauza unui eventual transfer al lui Juan Bauza la FCSB. Argentinianul a fost dorit în trecut de Gigi Becali, însă Adrian Mititelu a ținut de preț și nu a fost de acord să-l cedeze pe sud-american la formația roș-albastră.

Prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, Mititelu l-a numit frustrat pe Becali și a spus că ultimele declarații date de afaceristul din Pipera au avut ca scop diminuarea prețului lui Bauza.

Eu i-am răspuns pe măsura afirmațiilor lui, total lipsite de fair-play. El insistă pentru Bauza de foarte mult timp, ultima dată a fost în decembrie. Nu pot asista pasiv la denigrarea jucătorului meu de către unul care în realitate e frustrat că nu a putut să-l transfere. Mai mult, face astfel de afirmații cu scopul de a diminua prețul unui posibil transfer”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Adrian Mititelu l-a „mitraliat” pe Gigi Becali: „Ferguson, nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!”

S-a tot discutat recent despre un interes al acestuia cu privire la o posibilă aducere a lui Juan Bauza. Având în vedere acest context, Gigi Becali a primit o întrebare în legătură cu un eventual transfer al sud-americanului, iar răspunsul său a fost unul clar, anume că nu l-ar lua pe mijlocașul din Bănie nici dacă i s-ar oferi bani, în ciuda afirmațiilor sale din trecut.

Replica lui Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, nu s-a lăsat așteptată prea mult. Prin intermediul contului personal de Facebook, acesta a transmis un atac dur la adresa lui Gigi Becali, ironizându-l printr-o comparație cu Sir Alex Ferguson, fostul mare antrenor al lui Manchester United.

De asemenea, Adrian Mititelu a spus că nu ar permite ca Juan Bauza să ajungă la FCSB nici măcar pentru cinci milioane de euro. A vorbit și despre o ofertă concretă pe care Gigi Becali i-a înaintat-o pentru fotbalistul de atac în luna decembrie, în valoare de două milioane de euro.

„Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit 2 milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde”, se arată în postarea lui Adrian Mititelu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare