Adrian Mititelu ar putea lua o decizie radicală după ce FCU Craiova a retrogradat. Schimbă numele clubului şi mută echipa în alt oraş

FCU Craiova a încheiat play out-ul pe ultima poziție, după ce în sezonul regulat s-a luptat pentru play-off. Începând cu sezonul viitor, echipa din Bănie va evolua în Liga a 2-a.

Adrian Mititelu a decis să-i linișească pe fani și a anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că va continua la echipă și în Liga a 2-a.

Schimbă numele şi mută echipa la Tg. Jiu?

Retrogradarea în Liga 2 va avea un impact major asupra clubului lui Adrian Mititelu. Jucătorii importanți vor părăsi clubul, iar primii care au făcut acest lucru au fost Vlad Achim și Yassine Bahassa.

Andrei Preda, zis ”Gogoaşă”, unul dintre foştii lideri ai Peluzei Sud Craiova, a anunţat că, din informaţiile sale, Adrian Mititelu ar urma să mute echipa la Târgu Jiu şi să o redenumească ”FC Unica”.

„Mai sunt nişte băieţi care au fost cu noi din anul 2017 care au rămas acolo şi consideră că echipa asta este continuatoarea Universităţii Craiova. Este punctul lor de vedere, înţeleg că nu mai merg după echipa.

Dar ar trebui să meargă la Târgu Jiu, că am înţeles că vrea să mute echipa la Târgu Jiu. Poate schimba numele în FC Unica şi să meargă la Târgu Jiu. Aşa am înţeles de la cineva din club.

Că este singura variantă, să mute echipa acolo. Cealaltă variantă este să desfiinţeze echipa definitiv. Şi domnul Marcel Puşcaş este la club degeaba, am un respect pentru cariera dânsului”, a spus ”Gogoaşă”, la Fanatik.

Mititelu spune că nu cedează

După retrogradarea echipei, Adrian Mititelu (56 de ani) a decis ce trebuie să facă. Rămâne la club, iar în sezonul viitor atacă promovarea.

„NU VOM CEDA! VOM REVENI RAPID ÎN LIGA 1!”, a spus Adrian Mititelu pe contul său personal de Facebook.

Un alt lucru important este că în postarea patronului, acesta i-a etichetat și pe copii săi, Adrian Mititelu Jr și Gabriela. Cei doi sunt acționarii la clubul din Bănie și vor continua lupta alături de tatăl lor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare