Adrian Mititelu anunță supremația celor de la FCU Craiova: „Vom distruge fotbalul românesc în următorii doi-trei ani!”

FCU Craiova a încheiat pe ultimul loc în SuperLiga și va evolua în eșalonul secund din sezonul următor.

Adrian Mititelu are gânduri mari, după retrogradarea lui FCU Craiova

Adrian Mititelu nu concepe însă ca echipa sa să nu revină după un sezon în SuperLiga și i-a trasat o misiune clară lui Marius Croitoru. Antrenorul va avea sarcina de a crea un fotbal spectacol, prin care oltenii să facă legea cu echipele din România în ultimii ani.

Până atunci însă, FCU Craiova va trebui să se impună în Liga 2, o competiție care a creat surprize în ultimii ani. Chiar dacă s-a despărțit de mulți fotbaliști și oameni importanți din staff, Adrian Mititelu este sigur că Marius Croitoru are puterea de a crea o formație care să promoveze din primul an în SuperLiga.

Va fi o echipă foarte bună, care nu are motiv să nu câștige Liga 2! Trebuie să ne revenim, să facem o pregătire bună de vară. Marius mi-a promis că vom face un tiki-taka care va distruge fotbalul românesc în următorii doi-trei ani! Să ajungem să facem o echipă bună, să revenim în Liga 1 ca și cum n-am fost niciodată retrogradați în Liga 2”, a spus Adrian Mititelu.

FCU rămâne la Craiova și în Liga 2

La scurt timp după retrogradare, la FCU Craiova a început o adevărată „curățenie”, iar oltenii au anunțat multe schimbări la nivelul echipei, dar și la nivelul staff-ului tehnic. S-a vorbit inclusiv despre faptul că Adrian Mititelu va muta clubul la Târgu Jiu, lucru infirmat de finanțatorul din Bănie.

Mititelu a ținut să pună capăt speculațiilor și a transmis că FCU Craiova va continua să evolueze în meciurile din postura de echipă gazdă pe arena „Ion Oblemenco”, acolo unde mai dispută duelurile și formația lui Mihai Rotaru.

FCU 1948 va disputa jocurile de pe teren propriu, în sezonul viitor, pe stadionul Complex Sportiv Craiova„, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare