Adrian Cristea, atac dur către atacanții României! „Nu prea ai pe cine să pui număr 9. Mi se pare că acolo suferim”

Echipa Națională a României are parte de ultimele pregătiri înainte de EURO 2024. Adrian Cristea a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Oprișan și Andru Nenciu și a s-a declarat nemulțumit de atacanții „Tricolorilor”.

Adrian Cristea, „Pușcaș mi se pare limitat, cam cu capul în pământ”

Fostul jucător de la Dinamo a vorbit despre situația atacanților echipei naționale la EURO 2024. Cristea consideră că România suferă la acest capitol, iar Edi Iordănescu nu are la dispoziție un atacant capabil să producă pericol în careul adversarilor.

Întrebat pe cine ar trebui să mizeze selecționerul în ofensivă, Adrian Cristea a mărturisit că, în opinia sa, nu există un număr 9 care să fie decisiv. Denis Alibec și George Pușcaș au încasat câteva întepături din partea fostului dinamovist. Singurul atacant lăudat a fost Denis Drăguș, pe care îl vede, însă, mai potrivit în banda stângă.

„Suferim la atacanți, la număr 9, nu avem un atacant care din jumătate de ocazie să dea un gol. Părerea mea este că Alibec nu are ritmul necesar unor astfel de meciuri în momentul de față. Nu știu cum se prezintă la antrenamente, dar venind din Qatar, nu cred că are ritmul necesar.

Denis Drăguș mi se pare mai mult extremă, îi place foarte mult să vină cu fața spre jos, calități foarte bune, îmi place foarte mult acest jucător. Pușcaș mi se pare limitat, cam cu capul în pământ. Aleargă, este puternic, are forță, dar e cam bezmetic.

Nu prea ai pe cine să pui număr 9. Mi se pare că acolo suferim. Îți trebuie un vârf care să marcheze din jumătate de ocazie. Mai e și Bîrligea, poate fi o soluție și el.” a spus Adrian Cristea la Emoții Europene.

Laurențiu Reghecampf, „Ca să fii lider, nu trebuie să vorbești”

Echipa Națională a României a plecat spre Germania pentru a participa la EURO 2024. Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a discutat despre importanța lui Radu Drăgușin, prezent la acest turneu final.

Unul dintre cei mai buni antrenori români din ultimul deceniu a spus că-și dorește ca Radu Drăgușin să devină un lider al echipei naționale și să-și îmbunătățească evoluțiile în tricoul României. 

„Eu mi-aș dori ca el să se impună mult mai mult și la echipa națională, adică aparițiile lui să fie mult mai convingătoare. Ca să fii lider, nu trebuie să vorbești.

Să se impună în Anglia, da, sunt sigur că o să se impună sau, dacă nu, va pleca la o altă echipă de top, tot într-un campionat puternic. A ajuns la un nivel la care poate să-și aleagă și să ajungă la echipe bune.

Este de lăudat, numai că el nu vine din campionatul intern, el pleacă de tânăr, vine din străinătate.” a spus Reghe, la Sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare