ADIO, Florin Niță! Gaziantep s-a înțeles cu noul portar

Florin Niță (37 de ani) este liber de contract în momentul de față, iar portarul României așteaptă să primească o ofertă convingătoare și să semneze cu noua formație.

Gaziantep s-a înțeles cu Georgios Athanasiadis

După mai multe runde de negocieri cu Florin Niță, Gaziantep s-a dat bătută și s-a reorientat spre un alt portar. Potrivit turcilor, fosta echipă a lui Marius Șumudică a ajuns la un acord cu Georgios Athanasiadis, de la AEK Atena.

Portarul în vârstă de 31 de ani se află din vara anului 2019 la AEK Atena, însă nu a reușit niciodată să fie numărul unu al echipei. Mai mult, în sezonul 2021/2022 a fost împrumutat în Moldova, la Sheriff Tiraspol.

Interesant este că Gaziantep a ales să continue cu aceeași stategie și să apeleze la un portar cu experiență, la fel cum s-a întâmplat în cazul lui Florin Niță. Rămâne de văzut dacă Georgios Athanasiadis va reuși să-l facă uitat pe goalkeeper-ul român, care a avut un sezon de senzație în Turcia.

Florin Niță, mesaj clar despre oferta lui Gaziantep

Florin Niță s-a despărțit de Gaziantep la finalul sezonului, însă turcii și-au dorit ca portarul român să continue la echipă și din noua ediție. În presa din țara „Semilunei” au fost avansate mai multe cifre referitoare la pretențiile goalkeeper-ului, însă acestea nu par să fie unele adevărate.

Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, Florin Niță a ținut să dezmintă faptul că ar fi cerut un salariu de 800.000 de euro pe sezon și a dezvăluit că suma reală pe care a primit-o este departe de cea vehiculată.

„În ultimele zile s-au scris foarte multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puțin adevărate. Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne-ați dăruit-o, pentru efortul pe care l-ați depus pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care rămân în inimile noastre, dar și în istorie, pentru că voi ne-ați făcut mândri, pentru că am arătat împreună de ce iubim România! Pentru toate astea și nu numai, mă înclin! Cu respect și prețuire, Florin Niță!” a scris Florin Niță, pe rețelele sociale.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare