Adi Popa vrea să rămână la Steaua! Ce a spus despre promovare și ce mesaj i-a transmis Daniel Oprița

În vârstă de 35 de ani, Adi Popa a revenit la Steaua în luna martie a acestui an, după o scurtă aventură la Concordia Chiajna.

Adi Popa nu se gândește să mai plece din Ghencea

Chiar dacă formația din Ghencea are un viitor incert, asta deoarece nu a obținut dreptul de promovare din cauza formei de organizare a clubului, Adi Popa nici nu se gândește să plece de la Steaua. Mijlocașul a dezvăluit că obiectivul său este să continue în tricoul roș-albastru, iar în momentul de față așteaptă un răspuns din partea oficialilor, după ce au discutat despre prelungire.

”Îmi doresc să rămân, am avut deja o rundă de negocieri cu cei de la club. Daniel Oprița are mână liberă și decide pe parte sportivă în ceea ce privește lotul.

El mi-a zis înainte să intrăm în vacanță că vrea să continuăm și sezonul viitor, indiferent de obiectiv, că are nevoie de jucători ca mine, cu experiență, care să-i ajute și pe cei mici în vestiar, pe teren sau în afara lui.

Nu știu ce să zic despre dreptul de a promovare. Eu vreau să rămân aici indiferent. Am discutat, a fost o rundă de negocieri și așteptăm să vedem dacă se aprobă!”, a spus Adi Popa, potrivit Iamsport.

Daniel Oprița, încă doi ani la Steaua

Joi, 23 mai, Steaua a anunțat că Daniel Oprița (42 de ani) va fi antrenorul echipei cel puțin până în vara anului 2026

Chiar dacă au existat zvonuri că ar putea pleca de la echipă, Daniel Oprița continuă alături de formația din Ghencea. Aflat din vara anului 2019 la Steaua, tehnicianul s-a plâns în mai multe rânduri de problemele clubului, care nu poate promova în Liga 1, însă acesta a decis să continue proiectul alături de „Militari”.

Daniel Oprița, încă doi ani la Steaua! Antrenorul Daniel Oprița a semnat azi, 23 mai 2024, un nou contract cu Steaua București.

Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă pentru două sezoane, și alături de Daniel Oprița va rămâne în Ghencea și staff-ul său”, a transmis Steaua. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare