Accidentare „horror” pentru colegul lui Alexi Pitu. „N-am mai văzut așa ceva niciodată”: intubat și plasat în comă artificială

Momente dramatice la meciul Bordeaux – Guingamp. Colegul românului Alexi Pitu, Alberth Elis, a suferit un traumatism cranian sever, după ce s-a lovit de un adversar, iar medicii de la spitalul de urgență din oraș au decis să-l plaseze în comă indusă. Situația lui este extrem de gravă.

Colegul lui Alexi Pitu este în stare gravă la spital

Bordeaux s-a impus cu 1-0 în confruntarea din Ligue 2 cu Guingamp, dar meciul a avut parte de un moment dramatic. Atacantul gazdelor, Alberth Elis și fundașul Donatien Gomis s-au ciocnit în urma unui duel aerian și au avut amândoi nevoie de îngrijiri medicale. Confruntarea din etapa cu numărul 26 începuse doar de câteva secunde. Fundașul lui Guingamp și-a revenit în scurt timp, dar Elis a fost transportat la spital, unde medicii l-au plasat în comă indusă, după ce au constat că este vorba de un traumatism cranian sever.

Inițial nu s-a crezut că este vorba de o situație medicală foarte gravă, iar cei de la Bordeaux spunea că jucătorul „a mers la spital pentru a fi supus unor examinări medicale”. Asta deși a fost intubat pe teren, după cum susțin jurnaliștii din Franța.

La finalul partidei s-a aflat că situația jucătorului este extrem de gravă. „În prezent se află în spital. Victoria este pentru Alberth Elis. Victoria este bine meritată”, a concluzionat antrenorul gazdelor, Albert Riera, încercând să nu tensioneze prea mult situația.

Partida a fost oprită opt minute, iar la final jucătorii au recunoscut că au trăit momente foarte dificile. „N-am mai văzut așa ceva niciodată în cariera mea. E ceva foarte greu, aproape am plâns”, a declarat după meci portarul lui Bordeaux, Karl-Johan Johnsson.

Elis a marcat cinci goluri în 22 de apariții în campionat pentru Bordeaux. Internaționalul din Honduras are 64 de selecții în națională și a fost adus la formația franceză de la Boavista. Anul trecut a jucat la Brest în prima ligă din Franța.

sursa FOTO: Profimedia

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare