’Acarul Păun’ la FCSB – Vinovată e toată lumea dar de platit va plăti numai Dică

271
0
Share:

Intervenit intempestiv la DigiSport duminică dimineaţă, 23 decembrie, Gigi Becali, patronul din umbră al FC FCSB, a dat un recital uluitor, explicând cinic că, da, într-adevăr, toată lumea e vinovată pentru eşecul echipei cu CFR Cluj, dar de plătit, va plăti doar antrenorul Dică.

Becali a explicat de ce-l dă afară pe Dică, a anunţat două din cele trei nume de pe aşa-zisa listă a înlocuitorilor şi când va lua o decizie în acest sens. FCSB a fost învinsă sâmbătă acasă cu 2-0 de CFR, în etapa a 21-a a Ligii 1, şi va ierna pe locul 2, la 6 puncte în urma ardelenilor, care sunt lideri cu 46 de puncte.

În urmă cu 20 de ani făceu furori în întreaga lume – Ce fac acum fetele de la t.A.T.u

“Am trei inşi, vorbesc cu ei… Alexa, Teja şi mai e unul, dar nu vreau să-i spun numele fiindcă Alexa şi cu Teja sunt favoriţi. Poate nu vor ei, nu? Sunt unii orgolioşi şi nu vreau să spun toate numele. După Sărbători vorbim. Nu ne grăbim, am vorbit şi cu Dică aseară, mă doare sufetul de el, dar nu am ce face… Oricum, a venit golul aiurea, în o mie de ani nu mai dă… am dominat cu CFR, dar problema a fost în meciul cu Botoşani sau când ne-a dominat Gaz Metan în zece oameni şi ne-au dat şi gol, după care mai sunt şi atâţia accidentaţi”, a explicat Becali la Digi Sport.

Apoi a continuat: “Cine e vinovat? Toată lumea, dar de plătit va plăti numai Dică! Cel mai vinovat sunt eu, dar ce vreţi? Să mă dau pe mine afară? MM e fratele meu, e ca şi cum aş fiu eu, Becali. Şi nu-l dau afară. Când echipa nu joacă, e vinovat antrenorul! Eu dau milioane de euro pe jucători şi mă domină Gazul şi mă bate Chiajna! Eu cu ce sunt de vină? Le-am dat una la picioare jucătorilor? Ce vină am eu? L-am băgat eu pe Roman fundaş stânga? El, Dică, a făcut echipa de start… că mă mai bag şi eu, e adevărat, dar antrenorul face echipa”.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply