Abel Ferreira este alegerea lui PAOK Salonic, după plecarea lui Răzvan Lucescu

234
0
Share:

Abel Ferreira (40 de ani) este alegerea lui PAOK Salonic, după plecarea lui Răzvan Lucescu. L’Equipe notează că patronul Ivan Savvidis l-a şi convins pe portughez, aflat în acest moment sub contract cu gruparea Sporting Braga, potrivit Agerpres.

Campioana Greciei trebuie să achite o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro, aceeaşi sumă pe care Al-Hilal a plătit-o pentru a-l putea lua pe Răzvan Lucescu. Românul a realizat eventul în Grecia, dar a preferat să plece acum, existând disensiuni în privinţa transferurilor. A rămas fără unii dintre cei mai buni jucători, după ce mijlocaşii Shakov şi Canas au fost vânduţi fără a fi consultat. Tehnicianul a preferat ca în aceste condiţii să dea curs ofertei saudiţilor de la Al-Hilal, care l-au dorit şi-n trecut. Cum PAOK va evolua în preliminariile Ligii Campionilor şi vor cel puţin calificarea în grupele Europa League, s-a decis că cel mai potrivit om care poate să îndeplinească obiectivul este Ferreira, în ciuda sumei de bani care trebuie plătită celor de la Braga.

Citește și: Echipa de judo cadeți a României a câştigat medalia de argint în finala Campionatului European de judo de la Varșovia

Abel Ferreira este antrenorul formaţiei din Portugalia din 2017, când a fost promovat de la echipa a doua. În cei doi ani a condus echipa în 102 partide şi are o medie de puncte de 1.96/ meci. În sezonul recent încheiat, Braga a terminat pe locul 4. În trecut, a mai antrenat la Sporting, echipa U21 şi echipa a doua.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply