A pornit ofensiva asupra lui Ianis Hagi și Edi Iordănescu! Comentarii răutăcioase la adresa celor doi, după eliminarea României de la EURO 2024

România a plecat de la EURO 2024 din faza optimilor de finală, după ce a fost învinsă categoric de Olanda (0-3), iar Ianis Hagi (25 de ani) și Edi Iordănescu (46 de ani) nu au fost iertați.

Un fost internațional „tricolor” și-a exprimat în termeni duri părerea despre motivele care au dus la eliminarea României de la turneul final organizat de Germania.

Dănuț Lupu nu are milă față de Ianis Hagi și Edi Iordănescu

În ciuda faptului că România și-a câștigat grupa la EURO 2024, mergând în „optimi” de pe prima poziție, nu toți oamenii de fotbal sunt mulțumiți de performanța atinsă.

Dănuț Lupu (57 de ani) a pus în scenă un discurs critic, din care actualul selecționer și fiul „Regelui” ies „șifonați”. Potrivit opiniei fostului fotbalist, Ianis Hagi nu a convins la Campionatul European. Totodată, a subliniat și faptul că Edi Iordănescu a comis greșeli serioase în momentul alcătuirii formulei de start contra batavilor.

Ex-jucătorul de atac al celor de la Dinamo și Rapid consideră că băiatul lui Gică Hagi trebuie să tragă tare pentru a prinde minute la echipa de club, altfel nu va ajunge niciodată la nivelul dorit.

„După meciul cu Ucraina s-a cam rupt filmul. Noi, românii, ne cam îmbătăm cu apă rece. Dacă ne uităm de la meci la meci, fizic au căzut. Nu au mai făcut pressing. Şi nu e că nu ne-a lăsat Olanda să facem pressing.

Dar fizic am căzut. Nu i-am înţeles. Edi a făcut echipa greşit. Trebuia să joace cum a jucat cu Ucraina. A fost bulevard pe partea stângă. Fundaşul dreapta al lor a fost cel mai bun jucător de la ei, la un moment dat.

„Eroul național s-a lovit la cap puțin. Îl laudă lumea?”

Acolo cred că s-a pierdut meciul. Toate mingile le-au dus acolo. Ianis nu a putut să facă faţă, e greu să joci 90 de minute când nu joci la club. La ceea ce vrem noi de la Ianis, nu cred că problema este unde joacă.

Ar trebui să joace oriunde. Nu cred că asta e problema. Dar nu e pregătit la ora actuală şi nu face faţă la acest nivel. Eroul naţional s-a lovit la cap puţin. Îl laudă lumea?

Ianis a scos un 11 metri, bravo lui. Dar ce fundaş te lasă de la linia de corner să intri în careul lui? L-a tatonat 30 de metri. Eu am încredere în Ianis. Dar ca să joace la naţională ce vrea lumea, trebuie să joace la echipa de club. Atâta timp cât nu joci… Eu nu îl băgam titular“, a afirmat Dănuț Lupu, citat de fanatik.ro.

NU RATA: EXCLUSIV | Mesajul lui Dănuţ Lupu pentru ucrainenii care l-au atacat după ce a zis că vrea un egal la România – Slovacia: „De când cu războiul, s-au cam obişnuit cu miloaga”

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare