A murit „dușmanul” lui Gigi Becali. Rivalul omului de afaceri care patronează FCSB s-a stins discret în urmă cu câteva luni

Este doliu în fotbalul românesc. Fostul rival al lui Gigi Becali și Cristi Borcea, Liviu Galan, s-a stins din viață. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către Liga Profesionistă de Fotbal însă motivul înca nu se știe.

Liviu „Bibi” Galan, unul dintre milionarii României

Liviu „Bibi” Galan a fost milionarul care făcea furori pe vremuri cu Bentley-urile sale și unul dintre oamenii bogați. Cu toate acestea, Liviu Galan a fost extrem de discreț din România.

Acesta se bucura de o avere uriașă, care fusese estimată în mod neoficial la aproximativ 30 de milioane de euro. În mod oficial, ultima mențiune legată de fabuloasa avere a afaceristului a fost făcută de revista Forbes în anul 2011.

Milionarul a devenit cunoscut publicului larg în perioada în care a ocupat un post de conducere la FC Național.  A rivalizat, totodată, cu George Copos, Cristian Borcea și Gigi Becali, FC Național fiind o echipă cu greutate la momentul respectiv.

Însă, după viața exclusivistă, vestea cea tristă a venit. Liviu „Bibi” Galan a murit, iar vestea a fost făcută de către Liga Profesionistă de Fotbal, în urmă cu câteva zile. Acest lucru a venit ca un fulger pentru familie și apropiați, dar și pentru cei care au auzit de extravaganțele pe care milionarul obișnuia să le facă în vremurile de glorie.

Liviu Galan, milionarul extravagant

Fostul președinte al lui FC Național fost unul dintre oamenii bogați ai României despre care nu s-au știut multe lucruri din viața personală. Acesta și-a ținut viața și afacerile departe de ochii curioșilor, însă nu se sfia să se afișeze în cluburile de fițe, în prezența unor domnișoare sexy. Liviu Galan iubea petrecerile, în special pe cele de la malul mării și , cu siguranță, știa cum să se distreze.

Când voia o petrecere privată, Liviu Galan se retrăgea la reședința de pe lacul Snagov. Acolo milionarul făcea spectacol cu şalupa sa, estimată la acea vreme la 250.000 de euro. Cu timpul, milionarul a fost surprins alături de mai multe femei sexy din showbiz-ul românesc, însă niciuna nu i-a devenit iubită oficială.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare