A început revoluția la Rapid! După Adrian Iencsi, și un fotbalist cu nume s-a despărțit de echipa giuleșteană! Anunțul oficial al clubului

În cursul zilei de joi, antrenorul secund Adrian Iencsi și-a anunțat în mod oficial despărțirea de Rapid, iar la scurt timp clubul giuleștean a rămas și fără unul dintre cei mai experimentați jucători.

Este vorba despre Dragoș Grigore, fundașul central în vârstă de 37 de ani despre care se știa deja oricum deja de ceva timp că va părăsi gruparea alb-vișinie la finalul sezonului, întrucât contractul său care urma să expire nu fusese prelungit, existând chiar și recent un anunț în acest sens din partea acționarului minoritar Victor Angelescu.

Clubul Rapid a anunțat în mod oficial despărțirea de Dragoș Grigore

Astfel, acum a venit doar confirmarea oficială a acestui fapt, furnizată de către cei de la Rapid prin intermediul unui comunicat postat pe canalele de comunicare.

„Clubul nostru s-a despărțit de Dragoș Grigore (37), fundașul venit la Rapid în vara anului 2021. „Grig” a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!

Mult succes, Dragoș!”, au transmis giuleștenii prin intermediul Facebook.

Anterior, Adrian Iencsi a eliberat rolul de antrenor secund

Astfel, după cum s-a notat anterior, aceasta a fost a doua plecare „cu greutate” înregistrată la Rapid în cursul zilei de joi, după cea a lui Adrian Iencsi din postura de antrenor secund.

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări. Le mulțumesc mult băieților, colegilor din stafful tehnic, conducătorilor, acționarilor și, nu în ultimul rând, celor mai frumoși suporteri din intreaga țară! Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!”, a fost mesajul transmis cu această ocazie de fostul fotbalist al formației giuleștene.

Toate aceste mișcări fac parte din „revoluția” pusă la cale pentru această vară de Dan Șucu în colaborare cu noul antrenor principal Neil Lennon, cel care și-a adus deja un alt secund, încă dinainte de plecarea lui Iencsi, în persoana lui Iain Brunskill, un englez care de-a lungul carierei sale a lucrat inclusiv la Liverpool, ca antrenor principal la echipa U18.

„Iain Brunskill va face parte din stafful lui Neil Lennon, urmând să fie antrenorul secund al Rapidului. În vârstă de 47 de ani, antrenorul englez deține Licența UEFA Pro și are o vastă experiență ca manager, începându-și cariera la Liverpool FC, unde a condus formația U18 timp de 10 ani, între 1998 și 2008, când a preluat echipa secundă a lui Blackburn Rovers (2008 – 2010)”, a fost anunțul făcut de Rapid în urmă cu doar câteva zile.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare