“A fost corupție la Brașov!”

1012
0
Share:
brasovgazmetan

Brașovenii (în galben) au așteptat cu înfrigurare finalul meciului cu Gaz Metan pentru a împărți sacoșa cu bani (Credit foto: bzb.ro)

Ioan Horoba, președintele medieșenilor, crede că la meciul FC Brașov – Gaz Metan (1-1), din ultima etapă a campionatului trecut, a fost vorba de corupție, pentru că jucătorii gazdă au primit recompense financiare, deși au retrogradat!

“Acel meci nu a fost unul curat! Cei de la Brașov au avut o singură preocupare, să întrerupă jocul, să împiedice desfășurarea acestuia, să tragă de timp. Când Petrolul conducea la Concordia cu 2-1, cei de la Brașov nici nu erau preocupați să dea gol ca să se salveze. Comisia de Disciplină trebuie să aibă curajul să spună ce a fost. Dar nu e normal să vii cu o sacoșă de 200.000 de lei în vestiar și să împarți banii. Aici e vorba de fraudă fiscală, evaziune și spălare de bani”, a afirmat Horoba la Sport.ro.

Șeful lui Gaz Metan a dezvăluit și câți bani a primit fiecare jucător al Brașovului: titularii – câte 2.500 de lei, iar juniorii de pe banca de rezerve, câte 200 de lei. Totul ca recompensă pentru egalul cu Gaz Metan, după care “stegarii” au retrogradat.

Jucătorii Costin Gheorghe și Alexandru Muntean, de la Gaz Metan, au fost convocați azi la DNA în calitate de martori în acesst caz.

Share:

Leave a reply