A dat lovitura după ce a jucat cu naţionala României la EURO 2024. A prins transferul vieţii, se îmbogăţeşte peste noapte

Unul dintre jucătorii care au fost oameni de bază pentru naţionala României la EURO 2024 prinde un transfer foarte important din punct de vedere sportiv.

Andrei Burcă a făcut cuplu de fundaşi centrali cu Radu Drăguşin în formaţia României, la turneul final din Germania.

Burcă se transferă la Baniyas

Fotbalistul a ales petrodolarii din Emiratele Arabe Unite și a bătut palma cu Baniyas. „Tricolorul” a semnat un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Noua echipa a lui Andrei Burcă a terminat sezonul trecut pe locul 10 în campionatul din Emiratele Arabe Unite, anunţă prosport.ro.

Baniyas, istoric cu români

Echipa din Emirate are un istoric alături de români. Pe banca arabilor a stat Daniel Isăilă, pentru trei ani, în perioada 2020-2023. Gruparea din Emirate a mai fost pregătită în sezonul 2004-2005 de Grigore Sichitiu, care a ocupat postul de antrenor principal și de Florin Motroc, care a fost antrenor secund, mai scrie sursa amintită.

Burcă, despre generaţia României

Burcă este de părere că acesta va fi doar începutul actualei generații a României, care a făcut un turneu final reușit în Germania.

„O seară tristă pentru noi. Le mulțumim fanilor, care au fost senzaționali pe toată durata turneului. Am încercat să mergem mai departe, am început bine în primele 15 minute. A venit și acel gol, la prima lor fază și asta ne-a destabilizat. Am încercat să fac orice pentru România.

Suntem dezamăgiți, dar mă încearcă multe sentimente acum. Ne-am dorit mult de la această partidă, dar acesta este nivelul. Acest turneu trebuie să fie doar un început, să acumulăm experiență. Sperăm să nu mai mergem din 8 în 8 ani la un turneu final”, a spus Burcă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare