9 lucruri pe care să le faci dacă vrei să fii mereu un parior profesionist

976
0
Share:

Vrei să devii un parior mai bun și să obții un profit substanțial lună de lună? E timpul să începi să renunți la obiceiurile care te-au făcut să pierzi bilet după bilet și să încerci să urmezi sfaturile oferite chiar de tipsteri profesioniști.

 

1. Superstițiile sunt o prostie

E bine să renunți din start la orice fel de idee preconcepută. E simplu, Manchester United nu pierde doar pentru că ai pariat pe ei, nu ești singurul care aruncă biletul la coș după un gol primit în ultimele minute ale meciului. Norocul și ghinionul fac parte din joc și nu le poți evita. Majoritatea amatorilor au tendința să ignore momentele în care au câștigat după o greșeală de arbitraj sau o gafă și își amintesc numai de biletele pierdute în acest mod.

 

2. Deschide un cont separat

Ca să fii sigur că nu arunci pe pariuri mai mulți bani decât îți permiți, cel mai bine este să îți deschizi un cont separat la bancă. Depui exact suma pe care vrei să o aloci pariurilor și poți gestiona foarte ușor sumele câștigate.

 

3. Profită de bonusuri

Spre deosebire de agențiile din stradă, cele online oferă bonusuri substanțiale la înregistrare. E indicat să testezi în timp fiecare site licențiat și să profiți de promoțiile lor. Sigur, de obicei bonusul trebuie rulat pe alte pariuri înainte de a fi retras, însă poți obține un profit substanțial dacă gestionezi bine fondurile.

 

4. Caută cele mai bune cote

Cum spuneam și mai sus, ca să găsești agenția care ți se potrivește trebuie să îți deschizi treptat cont la fiecare. Acest lucru te va ajuta pe viitor când găsești un pariu foarte bun și vrei să obții câștigul cel mai mare. Îți vei depune banii la agenția care îți va aduce profitul cel mai bun.

 

5. Pariază pe campionatele/sporturile care îți plac

Ca să ai succes la pariuri trebuie să joci pe meciurile pe care le cunoști. N-are sens să îți arunci pe banii pe competiții de care auzi prima dată și despre jucători necunoscuți. Pariezi numai după cote, iar acest lucru e o garanție pentru eșec. Când pariezi pe evenimente pe care le stăpânești, șansele tale cresc considerabil.

 

6. Fii la curent cu noutățile

Urmărește meciurile pentru a-ți forma o opinie clară despre jocul echipelor, despre forma și calitățile jucătorilor. Citește ziarele și site-urile de știri pentru a fi la curent cu accidentările, suspendările, dar și eventualele conflicte din cadrul lotului. Toate informațiile adunate te vor ajuta să ajungi mai repede la un pont cu șanse mai mari de câștig.

 

7. Trasează-ți obiective

E bine să îți propui un target pentru o anumită perioadă. Preferabil ca obiectivul stabilit să fie unul realistic. Fiecare parior are o poveste despre cum ajunsese la o sumă importantă în cont, însă a pierdut-o rapid din cauza unor alegeri greșite. Ți-ai atins target-ul pentru ziua respectivă, atunci ia o pauză.

 

8. Învață când să renunți

Pe lângă obiective pentru câștiguri, trebuie să îți setezi și limite pentru zilele proaste. Pentru că vor fi și zile mai proaste. Vei fi tentat să încerci să recuperezi pierderile și vei risca și mai mulți bani, iar contul tău se poate goli rapid. Oprește-te din timp. Important e ca pariurile tale să aducă un profit pe termen lung. O zi pe minus nu înseamnă nimic într-o lună, dacă știi când să spui sop.

 

9. Ține evidența pariurilor

Notează-ți toate pariurile, te va ajuta să vezi mai ușor care strategii funcționează și care îți mănâncă banii. Vei observa care sunt campionatele pe care nu le stăpânești așa bine pe cât credeai, dar și unde greșești atunci când alegi un pariu.

Tagszoom
Share:

Leave a reply