18 Gym Fitness Club România – printre primele săli de fitness care au luat cea mai grea, dar corecta măsură in situatia de urgență

518
0
Share:

Întrebați despre cum au gestionat această situație de criza în cele 10 centre de fitness din România, Vlad si Alexandra Ronea, Managerii Generali ai 18 Gym Fitness Club Romania ne marturisesc:

Vlad: “Chiar dacă din punct de vedere economic nu este ușor să pui lacătul pe 10 săli de fitness, spiritul civic a primat, pentru noi fiind prioritară siguranta angajaților noștri, a clienților noștri, si de ce nu, a tuturor românilor. Așadar, de astăzi, 16 martie, toate sălile 18 Gym din țară si-au suspendat activitatea.

Cred cu tărie că în momentul de față orice sală de fitness, indiferent de mărimea ei sau de numărul de abonați ar trebui să iși închidă porțile, să conștientizeze riscurile la care suntem cu toții expuși și să iși asume pierderile financiare care vor surveni în aceste 2 săptămâni, o luna sau cat va fi nevoie pentru a depăși această situație de criză. In astfel de momente trebuie sa fim oameni, mai presus de afaceriști și să ne gandim la binele colectiv, nu doar la cel personal.. mai simplu, să fim FAIR unii față de ceilalți.
Dacă gestionezi problema doar din punctul de vedere al profitului sau al bunei desfășurări a business-ului tau, DA, probabil că pe moment o să aduni câștiguri în comparație cu competitorii tăi, însă cel mai probabil vei creea un mediu si o oportunitate de răspândire a virusului și mai mare, care în final ne va afecta pe toți, inclusiv pe tine. Eu am acceptat să pierd si in acelasi timp sa castig.”

Primele măsuri pe care le-am luat, din timp, pe cand fenomenul nu luase așa mare amploare în țara noastră au fost vis-a-vis de modalitățile de dezinfectare și igienizare. Astfel că am pus la dispoziția clienților noștri în toate sălile 18 Gym soluții dezinfectante atât pentru suprafețe și aparate, cât și pentru mâini; personalul care asigură curățenia în sală s-a ocupat din ora în ora de dezinfectarea suprafetelor, iar atenția întregii echipe de antrenori, manageri și recepție s-a îndreptat în această direcție. Am apelat inclusiv la firme specializate pentru deratizarea spațiilor și am introdus declarații nominale pe propria răspundere conform cărora orice persoana intra în incinta sălii declara că nu a călătorit în ultimele 14 zile și că nu a intrat în contact în mod conștient cu persoane diasgnosticate cu acest tip de virus. De asemenea, numărul maxim de persoane prezente în sală era mereu atent monitorizat să nu depășească pragul de 100 de persoane, impus inițial prin ordonanță dată de către Guvern.

Chiar și cu aceste măsuri luate simțeam panică atât în rândul clienților, cât și în rândul angajaților și antrenorilor noștri.
Să nu mai vorbim despre stocurile de dezinfectanți care se terminau incredibil de repede și care, din pacate, sunt foarte limitate sau chiar inexistente in momentul te față. In final am concluzionat că oricât de drastice sunt măsurile luate virusul se poate răspândi foarte usor în incinta sălilor de fitness.”

18 Gym este in continuare alături de toți clienții săi in mediul ONLINE!

Alexandra: ” Ne sfătuim clienții să continue antrenamentele in mediul online, alături de antrenorii lor pentru că sportul și alimentația sănătoasă nu pot decat să ajute la întărirea imunității. Ar fi mare păcat ca intr-o pauza de 2 săptămâni sau poate chiar și o lună să “distrugi” tot ce ai construit în cateva luni de munca la sală.

Mai mult decăt atât, venim în întâmpinarea tuturor doritorilor cu programul nostru online Xtreme Fit, dezvoltat special pentru persoanele care doresc să se antreneze în confortul casei sau cărora timpul nu le permite sa ajungă la sală. Acesta îl comanzi o singură dată și il ai toată viața! Usor de accesat de pe orice device: laptop, TV, tableta, telefon mobil.

Ma bucur sa vad ca acest program online creat impreună cu fratele meu, Vlad acum 3 ani este folosit acum la intensitate maximă și ne-a asigurat o alternativă foarte bună pentru toți clienții în actualul context.

There is no power for change greather than a community! 18 Gym Fitness Club România sprijină umanitatea și te încurajează să stai acasă!

 

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER