Antrenamente personalizate chiar la tine acasa!

Share:

Țînând cont de vremurile prin care trecem din cauza acestui virus,știind că foarte multe persoane deși își doresc să se antreneze, nu o fac de teamă că vor intra în contact cu multe persoane venind la sala, mulți lucrează și nu își permit să piardă timpul dute/vino la sala, alții sunt mai rușinoși și nu vor să îi vadă alte persoane la început pentru că nu or să se priceapă atât de bine, unii sunt mai comozi, am decis să lucrăm la un nou proiect.

Cochetez cu lumea sportului de 20 de ani și am auzit “N” lucruri pentru care oameni nu vin la sala ,multe fiind cele menționate mai sus ,așa că m-am gândit să vin cu ceva nou pentru a va ajută să vă antrenați în mediul d-voastră!

Având aparatură necesară (benzi elastice,gantere, Trx, training lader, mănuși de  box, palmare, bețe, steppere etc. ), am zis să va fac o propunere, ANTRENAMENTE LA DOMICILIU sau în LOCAȚIA DORITĂ!

Antrenamentele vor fii de tipul FULL BODY, majoritatea exercițiilor fiind cu greutatea corpului.

La ce ne ajută aceste antrenamente ?

Ele urmăresc exact scopul pe care d-voastră îl doriți:masă musculară, definire, slăbire, creșterea nr-ului de kg, auto-aparare etc.

De ce facem asta ?

Pentru că știm cât de important este sportul în viața unui om ,începând de la o imunitate de fier până la o stare psihică excelență! Sportul creează endorfine, endorfinele te fac fericit!

Un avantaj mare al acestui proiect este că nu trebuie să ne facem neapărat un abonament , putem lucra câte ședințe dorim, începând de la 1 până la 12 /luna!

Dacă ești interesat de propunerea mea nu ezită să îmi lași mesaj în privat pentru a  cere mai multe detalii!🙏 K Family.

Personal Trainer-Caramalau Marian – 0735675033

https://www.facebook.com/PersonalTrainerKara/

Share:

Leave a reply