Hănescu, eliminat în primul tur la „BRD Năstase-Ţiriac Trophy”

546
0
Share:

Perechea română formată din Victor Cornea şi Victor Hănescu a pierdut, luni, meciul disputat cu dublul american Eric Butorac/ Scott Lipsky, scor 2-6, 3-6, în primul tur al turneului de tenis „BRD Năstase Ţiriac Trophy”.

hane

Meciul a durat o oră şi două minute şi a fost controlat categoric de către Butorac şi Lipsky. Pe durata partidei, dublul american, cap de serie numărul 2 în turneul din Capitală, nu şi-a pierdut niciodată serviciul. De cealaltă parte, Cornea (22 de ani, poziţia 510 în lume la dublu) şi Hănescu (34 de ani, locul 543 în clasamentul de dublu) şi-au pierdut de trei ori serviciul. Victor Cornea şi Victor Hănescu au primit o invitaţie din partea organizatorilor pentru a putea juca la „BRD Năstase Ţiriac Trophy” și s-au aflat la doar al doilea meci în echipă din carieră (precedenta întâlnire a fost în 2015).

  • Pentru participarea în turneul de la Bucureşti, Hănescu şi Cornea vor primi un cec în valoare de 2.390 de euro, dar niciun punct în clasamentul ATP.

Turneul „BRD Năstase Ţiriac Trophy” se dispută în perioada 18-24 aprilie, pe zgură, la Arenele BNR din Bucureşti, şi este dotat cu premii totale în valoare de 520.070 de euro. Competiţia face parte din categoria ATP 250.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER