Sign in / Join

10.000 de „câini” la Steaua – Dinamo

842
0
Share:

Interes uriaș din partea suporterilor dinamoviști pentru derby-ul cu Steaua, văzut de multă lume drept cel mai așteptat meci al play-off-ului Ligii 1.

Finala Cupei Rapid Dinamo Diana_0030_resize

Gruparea din Ștefan cel Mare a primit un număr de 8.500 de bilete la partida din 10 aprilie, programată să se joace pe Arena Națională (etapa a șasea a play-off-ului). Peluza „Cătălin Hîldan” a scos la vânzare de marți, 29 martie, cele 8.500 de bilete, la prețul de 15 lei. Biletele se vând la stadionul „Dinamo”, zilnic, între orele 09.00 și 19.00, iar marți va fi prezent la casele de bilete directorul sportiv al clubului, Ionel Dănciulescu.

Cel mai probabil, pe stadion vor fi aproape 10.000 de suporteri dinamoviști, care vor ocupa o peluză întreagă. De partea cealaltă, galeria Stelei încă nu și-a confirmat prezența la derby, însă este de așteptat ca „ultrașii” campioanei să vină la meciul cu rivala tradițională. La ultimele partide din campionat, chiar dacă au fost pe stadion, membrii Peluzei Nord nu i–au încurajat pe jucători, preferând să urmărească meciurile ca simpli spectatori.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER