Sign in / Join

Transfer exotic pentru Dinamo

605
0
Share:

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe May Mahlangu, un mijlocaş central sud-african în vârstă de 27 de ani.

may-mahlangu

Mahlangu a făcut deja vizita medicală şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Sud-africanul va avea un salariu anual de 8.000 de euro, plus bonusuri. Mahlangu a fost coechipier cu Gabriel Torje şi Ciprian Marica în Turcia, la Konyaspor. Mijlocaşul a jucat până acum la Alexandra United, Helsingborgs IF, IFK Göteborg, Konyaspor şi Sint-Truiden.

„E un jucător foarte bun, o să vedeţi. La noi a jucat foarte puţin pentru că a suferit o fractură la metatarsian. Poate să joace al doilea vârf sau mijlocaş, aleargă foarte mult şi e un băiat bun, liniştit”, a declarat Torje.

  • Cotat la 700.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, May Sphiwe Mahlangu are şi 16 selecţii în naţionala Africii de Sud, pentru care a marcat două goluri. A debutat pentru reprezentativa ţării sale în 2012, într-un meci amical cu Guineea Ecuatorială. În noiembrie 2014 însă, a fost scos din echipa naţională după ce nu s-a prezentat la două meciuri cu Sudan şi Nigeria din preliminariile pentru Cupa Africii pe Naţiuni, ediţia 2015.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER