Sign in / Join

Toni Conceicao: „Vrem Cupa!”

560
0
Share:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că echipa sa este pregătită să câștige finala Cupei României, însă crede că și Dinamo va fi foarte motivată, în special după tragedia legată de moartea camerunezului Patrick Ekeng.

conceicao

„Suntem în fața unui joc important, vorbim despre o finală. Ne-am pregătit pentru acest obiectiv, iar acum sperăm să și câștigăm cupa. Le-am transmis jucătorilor să aibă plăcerea de a juca, pentru că nimic nu e mai frumos decât să joace o finală de cupă. Dinamo e o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, iar noi trebuie să fim concentrați și să câștigăm fiecare duel. Nu știu dacă cei de la Dinamo se vor putea concentra după tragedia cu Ekeng; este evident că moartea sa a afectat pe toată lumea. Cred că Dinamo va fi motivată să câștige și pentru Ekeng”, a spus Conceicao.

La rândul său, căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a spus că este pregătit de finala cu Dinamo, la fel cum sunt și coechipierii săi: „Suntem pregătiți de finală, nu cred că e nevoie să ne motivăm în plus. Este un trofeu pe care și-l dorește fiecare jucător”.

  • Finala Cupei României dintre Dinamo și CFR Cluj se va disputa marți, de la ora 21.30, pe Arena Națională din București.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER