Sign in / Join

Tecău, tot mai aproape de „visul american”

524
0
Share:

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, a câştigat, scor 6-2, 6-2, meciul disputat cu Mate Pavic/ Michael Venus, în 16-imile turneului de Mare Şlem de la US Open.

tecau

Partida a durat doar 57 de minute. Primul set a fost la discreţia prechii româno-olandeze, care a început cu break şi a condus, la un moment dat cu 4-0. La acest scor, Pavic şi Venus au reşit să-şi câştige pentru prima dată serviciul, iar din acel moment niciuna dintre perechi nu a mai făcut nicio greşeală pe serviciu. În final, Tecău şi Rojer s-au impus, scor 6-2.

Debutul actului secund a fost echilibrat, însă, în game-ul 3, Tecău şi Rojer au reuşit să câştige contra serviciului. Din acel moment meciul a curs într-o singură direcţie, perechea cap de serie numărul 5 conducând la un moment dat cu scorul 5-1. În final, Tecău şi Rojer şi-au trecut în cont şi setul doi, scor 6-2.

  • În turul următor, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe câştigătorii partidei dintre Henry Kontinen/ John Peers şi Robert Lindtsted/ Ali Qureshi. Pentru calificarea în optimile de finală, Tecău şi Rojer vor încasa un cec în valoare de 40.000 de dolari şi 180 de puncte ATP.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER