Sign in / Join

Șumudică închide gura celor care contestată titlul Astrei

474
0
Share:

Proaspăt câștigător al titlului în Liga 1, Marius Șumudică crede că noua campioană a României nu poate fi pusă la îndoială.

astra

Șumudică a vorbit despre sezonul perfect făcut de formația sa, Astra, iar concluzia trasă de el este aceea că performanța giurgiuvenilor trebuie respectată de toate combatantele Ligii 1: „Nu am trăit astfel de momente, e pentru prima oară în viață și e ceva extraordinar. E meritul jucătorilor, un moment ce trebuie trăit și sărbătorit. A fost un an greu, în care am format un grup puternic. Astra a jucat cel mai frumos. Campioana acestei ediții nu poate fi pusă la îndoială. Am câștigat și sezonul regulat, ni s-au înjumătățit punctele și nimeni nu poate știrbi din meritele acestor băieți”.

„Este meritul jucătorilor, abia apoi vin eu”

Apoi, Marius Șumudică și-a lăudat jucătorii, pe care îi consideră niște eroi: „Nu vreau să comentez prestațiile celorlalte echipe (…) Titlul nu este meritul meu, e al băieților, în primul rând. Într-un colțișor de pagină va fi scris și numele meu, eu sunt doar o parte infimă față de cei 25 de jucători pe care i-am antrenat. Bravo lor și le mulțumesc din suflet!”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER