Sign in / Join

Steaua a pus tunurile pe Daum. MM Stoica, săgeata „cuplului” Becali – Reghecampf?

579
0
Share:

Mihai Stoica, managerul sportiv al vicecampioanei Steaua, a criticat strategia de selecţie a neamțului Christoph Daum. Atacul lui MM vine după ce selecţionerul german nu l-a inclus pe stelistul Vlad Achim în lotul final pentru partida România – Muntenegru.

mihaistoica_becali

„Să ştii că Steaua are meci miercuri şi să iei jucători la echipele naţionale fără să-i foloseşti nicio secundă, mai mult, singurul jucător din cei prezenţi din prima zi de convocare pe care îl trimiţi în tribună să aparţină Stelei, asta înseamnă orice, dar nu că ai respecta clubul care aduce în acest sezon multe milioane într-un fotbal bântuit de insolvenţă şi faliment. Cu toate astea, ţinem pumnii strânşi echipei naţionale. Hai România!!!”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Selecţionerul Christoph Daum a anunţat, duminică, lotul final de 23 de jucători pentru partida România – Muntenegru. Tehnicianul german a renunţat la Bogdan Vătăjelu, de la CS Universitatea Craiova, şi la mijlocaşul Vlad Achim. Fundaşul Craiovei a fost adus însă pe parcurs la naţională, după accidentarea lui Alin Toşca.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER