Sign in / Join

Steaua, fără City Insurance!

1036
0
Share:

Încă o lovitură primită de clubul lui Gigi Becali. Steaua cu Astra, la Giurgiu, iar acum rămâne și fără sponsorul principal care îi vărsa anual în conturi 500.000 de euro!

steaua city

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a decis deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan la „Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA”, în urma unei analize diagnostic de supraveghere și a unui raport de control inopinat care au scos în evidență o serie de deficiențe privind solvabilitatea și nivelul capitalului societății. Prin decizia ASF, activitatea de subscriere a „Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA” va fi limitată la 75% din totalul sumelor de asigurare brute înregistrate în anul 2015, mai puțin clasa 15 – Asigurări de garanții, unde subscrierea de noi contracte de asigurare va fi interzisă.

  • Măsura luată de ASF afectează și clubul Steaua, care pierde un contract anual de 500.000 de euro. „City  Insurance” era sponsorul principal al campioanei en-titre.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER