Sign in / Join

Steaua confirmă seceta în etapa egalurilor

583
0
Share:
steauapetrolul

Chipciu, în dreapta, a avut puține realizări și în meciul cu Petrolul (Credit foto: a1.ro)

Prima etapă a acestei ediții experimentale ne-a adus și prima confirmare: Steaua e mai subțire decât în returul campionatului trecut, când, ne amintim cu toții, suferea în atac mai ceva ca un călător prin deșert care și-a consumat proviziile de apă. De altfel, a continuat și în acest sezon să-și enerveze suporterii cu acel 0 (zero) din dreptul golurilor marcate: a terminat campionatul trecut cu 0 goluri marcate la Iași și a început cu 0 în Supercupă, continuând cu 0 în meciul cu Petrolul!

Abia după acest joc, cu o zi înainte de prima confruntare din preliminariile Champions League, Steaua a transferat un atacant, pe Tade! Cică să nu te crucești!

Prima etapă a adus și o surpriză: jocul plăcut și eficient al Chiajnei la Astra acasă, adică în compania echipei despre care se spune că va lua titlul în acest sezon.

O formație interesantă este și cea a Petrolului, deși au venit foarte mulți jucători noi. Găzarii vor fi greu de bătut în acest an.

În ciuda dificultăților financiare, ASA rămâne cu un grup solid și va avea un cuvânt de spus dacă nu va mai pierde jucători.

A surprins avalanșa de egaluri, șase din șapte partide, un echilibru care spune că echipele din Liga I sunt de valori apropiate. Una dintre cauzele celor trei rezultate de 0-0 este aceea că echipele implicate nu au avut timp în această scurtă pauză să își creioneze o idee de joc, încercând să se închidă mai mult decât să construiască.

A fost o primă etapă cu câteva goluri spectaculoase (mai ales cele ale lui Grigorie, Budescu și chiar Răduț), dar și o etapă cu multe jocuri de un nivel foarte scăzut.

Să vedem în weekend cine va confirma și cine va progresa.

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER