Sign in / Join

Stanciu nu știa că s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii!

397
0
Share:
stanciu

Stanciu a ratat în mod identic ambele penalty-uri (Credit foto: dolcesport.ro)

Nicolae Stanciu nu-și revenise nici la vestiare după cele două penalty-uri ratate în meciul cu Timișoara (1-0), din sferturile de finală ale Cupei Ligii. Intervievat de televiziuni la câteva minute de la ultimul fluier al arbitrului, mijlocașul Stelei a declarat că „a fost dificil, pentru că un meci de cupă este diferit de un meci de campionat… se joacă tur-retur, fiecare echipă își calculează mișcările”.

Stelistul ar fi putut să spună și că speră să își ia revanșa în manșa secundă sau că echipa lui va concretiza printr-o calificare avantajul luat pe teren propriu. Răi din fire, jurnaliștii nu l-au informat că în această fază a competiției se joacă un singur meci.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER