Sign in / Join

Reghe spera la Ajax sau FC Porto

479
0
Share:

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că și-ar fi dorit ca Steaua să întâlnească în play-off un adversar mai accesibil, precum Ajax Amsterdam sau FC Porto.

reghe

„Va fi foarte greu pentru noi, dar eu gândesc pozitiv și vom vedea. Din partea noastră și a jucătorilor va fi o ambiție în plus pentru că e o mândrie să joci cu o echipă de un asemenea nivel și poate reușim să facem două jocuri bune și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Oricare alt adversar în afară de Manchester City era mai ușor. Eu aș fi vrut Ajax sau Porto, mă gândeam că împotriva lor avem cât de cât o șansă. Dar nu se știe. Poate acum înainte de meciul cu City nu avem nicio șansă, iar la sfârșit ne vom califica, nu se știe”, a adăugat antrenorul vicecampioanei.

Reghecampf este convins că suporterii steliști vor veni în număr mare la partida cu Manchester City de pe Arena Națională: „Sper să fie arena plină, eu sunt sigur că fanii vor veni în număr mare să ne susțină la meciul cu City. Arena Națională este încăpătoare, dacă vin 50.000 și ne vor susține din primul minut, iar echipa noastră va avea o evoluție bună, cu siguranță va fi un spectacol reușit”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER