Sign in / Join

Mutu n-a mai răbdat! Reacție după România – Ucraina 3-4

Share:

Adrian Mutu s-a arătat dezamăgit de prestația „tricolorilor” din meciul amical cu Ucraina, pierdut la Torino, scor 3-4. „Briliantul” are și un sfat pentru jucătorii care vor fi prezenți la Euro 2016, în Franța.

mutu

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Mutu scrie că jucătorii echipei naționale trebuie să uite cât mai repede înfrângerea cu Ucraina și să învețe din greșelile făcute în această întâlnire. „O primă repriză bună, dar acele 15 minute de la începutul reprizei a doua ne-au costat. Sper ca băieții noștri să uite acest meci, să învețe din greșelile comise și să se mobilizeze pentru că la Euro se va juca într-un ritm mult mai alert, incomparabil cu cel din partida cu Ucraina”, a afirmat Adi Mutu.

În confruntarea de la Torino, fostul decar al naționalei a găsit și o bilă albă: „Atitudinea pozitivă a lui Alibec și forma bună pe care o are Stanciu”.

Mutu a comentat pe Facebook evoluția României și la pauza meciului cu Ucraina, când scorul era 1-1. La acel moment, el afirma că Vlad Chiricheș, Lucian Sânmărtean și Ciprian Tătărușanu sunt singurii jucători care au locurile de titulari asigurate la Euro 2016: „În ceea ce privește banderola de căpitan, cred că lucrurile sunt clare, din ce am văzut în aceste două meciuri… Chiricheș va fi căpitanul nostru la Euro 2016… Cred că el, Sânmărtean și Tătărușanu sunt singurii jucători care au postul de titular sigur, după părerea mea”, afirma Mutu la pauză. În repriza secundă, Vlad Chiricheș a fost cel mai slab om de pe teren, principalul vinovat la golurile ucraineenilor.

  • La Euro 2016, România va juca împotriva Franței (10 iunie), Elveției (15 iunie) și a Albaniei (19 iunie).
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER