Sign in / Join

Messi – 500 de goluri în carieră!

847
0
Share:

Argentinianul Lionel Messi, superstarul FC Barcelona, a atins, duminică seară, un nou prag emblematic, înscriind în meciul de campionat împotriva Valenciei al 500-lea său gol din carieră.

messi

Sunt luate în considerare atât reușitele de la echipa de club, cât și cele de la echipa națională. Cvintuplul câștigător al trofeului „Balonul de Aur” a marcat în minutul 63, pe Camp Nou, în urma unei pase primite de la Jordi Alba. Golul a permis Barcelonei să reducă scorul la 1-2 în fața Valenciei, care conducea la acel moment cu 2-0.

Acesta este al 450-lea gol al lui Messi de la prima sa apariție sub tricoul FC Barcelonei și intervine la două săptămâni după al 50-lea gol pentru selecționata argentiniană, înscris din penalty cu Bolivia (2-0), pe 29 martie. Atacantul argentinian a ajuns la un total de 500 de goluri de la debutul său profesionist în 2004, un număr „dintr-o altă galaxie”, conform cuvintelor antrenorului Barcelonei, Luis Enrique.

Lionel Messi este, de departe, cel mai bun marcator din istoria clubului catalan (450 de goluri) și din istoria campionatului Spaniei (309).

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER