Sign in / Join

Look Tv intră în grevă. Probleme la LPF!

699
0
Share:

Probleme pentru unul dintre cele trei canale care transmit în direct partidele din Liga 1. Anagajații Look Tv  opresc lucrul, o decizie care afectează în principal contractul pentru drepturile tv ale campionatului intern de fotbal.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Neplătiți de aproape trei luni, oamenii lui Arpad Paszkany încetează munca. „Este o decizie pe care am luat-o pentru că ne-am săturat să fim amânați cu lunile de către șefii postului! Nu mai avem din ce să trăim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile și probleme lui. Am anunțat conducerea postului că vom intra în grevă generală. Până nu ne primim banii restanți, nu vom reîncepe emisia! Dacă nu luăm o măsură dură împotriva celor care-și bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic”, au anunțat angajații postului Look Tv.
Conform contractului încheiat între Intel Sky Broadcast (ISB, firmă înregistrată în Malta și care deține drepturile tv ale Ligii 1) și LPF, proprietarul drepturilor tv (ISB) este obligat să transmită partidele din Liga 1 pe canalul propriu. În acest weekend se va desfășura etapa a 6-a a play-off-ului, astfel că șefii Look Tv trebuie să rezolve situația cât mai urgent.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER