Sign in / Join

Iordănescu și Burleanu s-au înțeles

673
0
Share:

Rămas fără contract, selecționerul Anghel Iordănescu este cât pe ce să semneze o nouă înțelegere cu Naționala. Consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, Andrei Vochin, a anunțat astăzi că Răzvan Burleanu și Iordănescu au bătut palma pentru un contract care va expira la sfârșitul lui Euro 2016.

Razvan Burleanu,Anghel Iordanescu

Foto: digisport.ro

„Lucrurile s-au pus la punct. Este o chestiune de ore ca să semneze. Dumnealui a fost mereu atent la contracte. E vorba și de bani, dar nu de partea salarială, ci de bonusurile de la Euro 2016”, a spus Vochin la Digi Sport, citat de ziare.com.

Pe langă bani în plus, Iordănescu își mai dorește patru meciuri de pregătire cu echipe de top: „A cerut să avem amicale puternice, iar noi am făcut amicale cu Italia și Spania. Va avea câte amicale dorește dumnealui. Vor mai fi încă cel mult patru, excluzând perioada din iarnă”, a adăugat Vochin.

Ca să îi facă pe plac lui Iordănescu, Răzvan Burleanu a luat deja legătura cu mai multe federații. Printre selecționatele care ar putea întâlni România înainte de Campionatul European din Franța, în amicale, se numără Belgia, Olanda, Anglia și Germania.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER