Sign in / Join

Fost elev al lui Mircea Lucescu, condamnat la închisoare

565
0
Share:

Condamnat în 2014 la o lună de închisoare cu suspendare, după ce i-a provocat lui Thiago Motta o fractură de piramidă nazală, jucătorul echipei Bastia, Brandao, a făcut apel, însă judecătorii i-au mărit pedeapsa la 5 luni de închisoare cu suspendare.

Brandao-Thiago-Motta

Pe 16 august 2014, atacantul brazilian l-a lovit în plină figură pe Thiago Motta la meciul Paris Saint Germain-Bastia, scor 2-0. În urma incidentului petrecut pe culoarul care duce spre vestiare, incident înregistrat şi de camerele de luat vederi, Thiago Motta s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, iar Brandao a fost condamnat la o lună de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Nemulţumit de decizia autorităţilor franceze, atacantul echipei Bastia şi-a schimbat avocatul şi a făcut apel, încercând să îi convingă pe judecători că adversarul său, Thiago Motta, a fost cel care l-a provocat în repetate rânduri. Brandao şi avocatul său nu i-au putut convinge însă pe judecătorii francezi care, în mod surprinzător, i-au mărit pedeapsa atacantului echipei Bastia de la o lună la cinci luni de închisoare cu suspendare, plus menţinerea amenzii iniţiale de 20.000 de euro.

  • În vârstă de 35 de ani, Brandao a fost elevul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk. Are în CV apariții meteorice și la formațiile Olympique Marseille, Cruzeiro, Gremio Porto Alegre și Saint Etienne, iar în prezent evoluează la formaţia Bastia, locul 14 în Ligue 1.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER