Sign in / Join

Conte amenință concurența de la Euro

524
0
Share:

Antonio Conte, selecţionerul echipei naţionale a Italiei, anunță că  formaţia sa are intenţii mare la Euro 2016. Italia a câştigat meciul de debut, 2-0 cu Belgia, în grupa E, goluri Emanuele Giaccherini şi Graziano Pelle.

conte

„Am spus de la început – şi nu sunt omul care să vorbească aiurea – că avem un grup format din bărbaţi adevăraţi în primul rând, şi apoi din fotbalişti. Este foarte important pentru că, într-un turneu ca ăsta, ai nevoie de jucători care se înţeleg foarte bine, iar satisfacţia mare pentru mine a fost să văd cât de fericiţi au fost cu toţii, inclusiv cei de pe bancă. Există un spirit foarte bun în echipa noastră. În aceste condiţii, trebuie să fim foarte fericiţi azi, fericiţi mâine şi să ne pregătim pentru meciul cu Suedia”, a declarat Conte.

Întrebat ce urmează pentru Italia, viitorul antrenor al lui Chelsea a răspuns: „Avem intenţii mari şi obiectivul rămâne acelaşi, să ajungem între ultimele 16 echipe. Trebuie să ajungem acolo unde merităm, fără regrete. Cred că fanii sunt mulţumiţi atunci când văd 23 de jucători care dau totul pe teren şi sunt dispuşi să verse sânge pentru ţara lor”.

Emanuele Giaccherini, mijlocaşul italian desemnat omul meciului cu Belgia, a declarat: „Sunt foarte fericit pentru echipă, pentru Italia. Am demonstrat că doar ceea ce se întâmplă pe teren contează. Antrenorul ne-a zis înainte de meci că trebuie să ne arătăm valoarea şi am făcut exact asta. Dar nu trebuie să ne pierdem concentrarea. Trebuie să rămânem cu garda sus pentru că nivelul de joc la Euro 2016 este foarte ridicat. Fiecare meci este o poveste în sine şi vom avea viaţă grea în continuare. Trebuie să ştim cum să suferim, cum să ne ajutăm reciproc şi să fim uniţi şi compacţi”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER