Sign in / Join

Consecințele unui sistem bolnav

596
0
Share:
petrescu

Petrescu părea mulțumit la prezentare (Credit foto: ziuanews.ro)

Balonul ASA s-a spart mai devreme decât mă așteptam. Am spus nu demult că la acest club există ceva ciudat, neserios, pentru că nu poți să aștepți banii din drepturile tv pe sezonul viitor ca să plătești salariile din campionatul trecut. Mi-am exprimat nedumerirea când Dan Petrescu și-a dat acceptul să vină la un astfel de club cu mari probleme financiare, dar mi-am zis că o ști el mai bine ce face și că s-a asigurat înainte de bunul mers al lucrurilor.

Iată că nici nu a început campionatul, și ASA e aproape să închidă taraba. Conturile blocate, banii din drepturile tv cheltuiți pentru a plăti salariile din campionatul trecut, oferta din China venită pentru sus-numitul Dan Petrescu sunt elemente imporatnte care demonstrează că lucrurile nu sunt deloc în regulă la Târgu Mureș.

Dispariția ASA ar fi o mare problemă pentru tot fotbalul românesc. Am pierde o echipă importantă în cupele europene și, deci, puncte pentru coeficientul UEFA. Am fi văduviți de prezența unuia dintre cei mai buni antrenori români ai ultimilor ani. Și, în plus, s-ar cam termina și campionatul ăsta înainte ca el să înceapă, deoarece echipa din Târgu Mureș era, cel puțin teoretic, cam singura care ar fi putut face față Stelei.

Degringolada de la ASA e degringolada întregului sistem și consecința anilor de haiducie în fotbal girată de Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER