Sign in / Join

Cine judecă fotbalul: un avocat acuzat de conflict de interese!

2455
0
Share:

doru-traila

Doru Trăilă, noul membru al Comisiei de Recurs de la FRF, are în palmares câteva “faulturi” dure. El și soția sa, Cristina Trăilă, au fost acuzați în 2012 de Dan Mihalache, secretar general adjunct al PNL în acea perioadă, de trafic de influență. Mai precis, un circuit al banilor publici către clientela politică a PDL. Despre ce era vorba? Poșta Română încheia contracte, soția Trăilă, preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice pe atunci, își făcea “datoria” sesizând nereguli, iar firma de avocatură la care era asociat soțul Trăilă ataca în Justiție, pe bani buni, sesizarea ANRMAP.

Un alt cartonaș roșu a primit Doru Trăilă în 2011, când, agasat de întrebările unei patrule de poliție, a demarat în trombă și a lovit un polițist, avariind și două portiere ale Loganului cu însemnele Poliției! În urma incidentului, agentul de poliție a suferit leziuni la șoldul stâng, iar lui Trăilă i s-a întocmit dosar penal.

Și, în final, o declarație interesantă a prim-ministrului Victor Ponta, în iulie 2013: “Sper ca la un moment dat toți hoții ăștia, Blejnar, Videanu, Duță, Trăilă, vor fi și ei chemați de cineva la DNA, pentru că, în câțiva ani, au furat și au distrus o țară întreagă”.

Se vede treaba că FRF și-a luat un personaj important la Comisia de Recurs.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER