Sign in / Join

Casillas și Sara Carbonero, căsătorie în secret

390
0
Share:

Internaționalul spaniol Iker Casillas s-a căsătorit în secret cu partenera sa, ziarista Sara Carbonero, în cadrul unei ceremonii care a avut loc înaintea Paștelui catolic.

Sara si Casillas

Conform publicației „ABC”, cei doi au fost însoțiți la fericitul eveniment doar de fiul lor Martin și de doi martori, unul dintre aceștia fiind sora miresei, Irene Carbonero. Ceremonia a fost atât de privată, încă nici măcar părinții mirilor nu au fost prezenți, adaugă publicația! Iker Casillas și Sara Carbonero au o relație care durează de aproape șase ani, iar acum așteaptă nașterea celui de-al doilea lor copil. Relația lor a devenit publică cu ocazia Cupei Mondiale din 2010, unde cei doi s-au făcut remarcați după faimosul lor sărut, în direct, după finala câștigată de Spania în fața Olandei (1-0 după prelungiri).

Iker Casillas este cel mai titrat goalkeeper din istoria fotbalului spaniol. Dat afară de Real Madrid în vară, el s-a transferat la FC Porto, însă este foarte probabil să părăsească fotbalul lusitan la finalul acestui sezon. Duminică, la Cluj, Casillas a fost titular în „amicalul” Spania – României, scor 0-0.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER