Sign in / Join

Bute, nerăbdător să-l înfrunte pe Badou Jack

529
0
Share:

Mai sunt patru zile până la marele meci al lui Lucian Bute cu Badou Jack, iar pugilistul român se declară pregătit să cucerească o nouă centură de campion mondial.

12806257_1223464704348852_3498288891594532491_n

La Washington, în „DC Armory”, Bute va vedea în fața ochilor doar diamantele cu care este încrustată centura WBC. Atât de concentrat e gălățeanul nostru! „Pot aduce ceva diferit în ring decât ultimii doi adversari pe care i-a avut Badou Jack. Sunt capabil să-l surprind, la fel am făcut și cu DeGale, care credea înaintea meciului că voi fi o pradă ușoară. Mi-au dispărut orice îndoieli, acum chiar am încredere că pot câștiga în fața unui campion mondial. Plus că stilul său mi se potrivește”, a declarat Lucian Bute într-un interviu acordat „Fight Hype”.
Pentru român, boxul nu mai are niciun secret, mai ales că a gustat deja din cupa victoriei: „Deja mă simt împlinit, am fost campion mondial și mi-am apărat titlul de nouă ori. Centura verde WBC ar fi un bonus extraordinar în acest moment al carierei (…) Badou Jack nu a luat-o pe calea cea ușoară și îl apreciez pentru decizia de a mă accepta drept challenger. A dovedit curaj”.

Gardă inversă, avantaj Lucian

Fostul campion IBF consideră că o importanță în meciul cu Jack va avea și faptul că el are gardă inversă: „Dacă Badou Jack nu a mai întâlnit un boxer cu gardă inversă, ar putea fi în dezavantajul său. Dar cred că este un profesionist adevărat și, dacă a acceptat provocarea, mă aștept să fie pregătit pentru stilul meu. Eu deja sunt la al treilea meci în opt luni și totul e pozitiv în jurul meu. Nu m-am mai simțit așa de ceva ani, iar o prestație bună pe 30 aprilie mă va aduce pe buzele tuturor drept cel mai tare supermijlociu al momentului”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER